Optagning af kartofler

Kartoffeloptagning med faglig stolthed

Optagning af kartofler er en stor del af mange landmænds arbejde. Så i vores store maskinpark finder du selvfølgelig også kartoffeloptagere. Som en professionel samarbejdspartner til drift af landbrug, bryster vi os af at have moderne, velfungerende og effektive kartoffeloptagere, som vi her hos Jørgens Maskinstation A/S er stolte af at kunne tilbyde til jyske landmænd i Give, Grindsted, Hejnsvig og omegn.

Værdifuld hjælp fra erfarne medarbejdere

Kartoffeloptagning er – ligesom så meget andet landbrugsarbejde – et tidskrævende og omfattende arbejde, som kræver en systematisk og faglig arbejdsindsats for at opnå det bedste og mest udbytterige resultat. Vi har netop mange års erfaring med kartoffeloptagning, og vi kører også gerne ud til dig for at hjælpe med optagningen. Kartoflen er ofte en central del af mange menneskers måltider, ligesom den indgår i rigtige mange produkter. Derfor er økonomisk, professionel og grundig kartoffeloptagning helt essentielt for mange landbrug. Hos os får du netop kompetente medarbejdere og moderne kartoffeloptagere, som grundigt og hurtigt får optaget kartoflerne på dine marker.

Få et tilbud på kartoffeloptagning 

Hvis du er interesseret i at modtage vores hjælp til kartoffeloptagning eller blot ønsker at høre nærmere, skal du endelig ikke tøve med at ringe til os på tlf. 20 74 60 33 eller skrive os en mail på jk@jmask.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine behov. Med vores store maskinpark, mange års erfaring og dedikerede ansatte er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at løfte dine opgaver i fællesskab. Vi glæder os til at høre fra dig.

Udover optagning af kartofler tilbyder vi blandt andet også:

Kontakt os