Kornknusning / majsknusning

Kornknusning og majsknusning med professionelle maskiner

Hos Jørgens Maskinstation arbejder vi for, at du får mest muligt ud af dit landbrug. Vi har derfor en maskine, som kan tilbyde en tilpasset kornknusning, som imødekommer dine ønsker. Den kan også klare majsknusning hvis behovet skulle være for det. Vores maskine er nøje udvalgt, og du er derfor sikret, at kornknusningen er af høj kvalitet.

En specialiseret proces

Den specielle maskine som vi bruger til både majsknusning og kornknusning, har stor kapacitet. Maskinen er lavet ud fra en hammermølle, som slår kornet mindre, og via forskellige solde kan vi tilpasse størrelsen på det knuste korn, så du har mulighed for at få alt fra 4 millimeter til 21 millimeter. Udover en specialiseret maskine, som kan knuse kornet efter dit behov, tilbyder vi også muligheden for at få tilføjet en speciel syreform. Ved at tilføje denne syre opnår det knuste korn en længere holdbarhed, og det er derfor til større glæde for dig.

Transporten klarer vi!

På baggrund af vores store udvalg af maskiner har vi også mulighed for at tilbyde dig en attraktiv transportløsning. Vi har store transportbånd, som gør det muligt at transportere det knuste korn direkte ind der, hvor det skal opbevares – f.eks. en silo eller lignende. På den måde får du hos os en alt-i-en løsning, som samtidig er præget af tilpasning og dialog med dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kornknusning og majsknusning 

Vi hjælper med et hav af landsbrugsrelaterede opgaver, og du kan kontakte os på telefon 20 74 60 33 eller på mail jk@jmask.dk, hvis du har brug for hjælp. Fra vores hovedsæde i Grindsted arbejder vi ofte i f.eks. Give og Hejnsvig, men vi kører gerne længere for at løse større opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for spørgsmål vedrørende vores maskiner.

Udover korn- og majsknusning tilbyder vi blandt andet også:

Kontakt os